dissabte, 21 de juny del 2014

Dia 6: Bratislava


Si he de dir la veritat, Viena no ens va entusiasmar a cap dels 3. Tots els edificis tenen el mateix patró, els jardins estan tots tallats iguals (a l'anglesa) i les distàncies són molt grans. 
Així que el tercer dia de ser a Viena vam decidir anar a Bratislava. Amb tren s'hi pot arribar amb uns 50 minuts. Vam agafar una oferta amb la qual cada un pagava 15 euros i t'incloïa el viatge d'anada i tornada i el transport públic a Bratislava.
Bratislava ens va sorprendre positivament. Fugíem de Viena buscant més tranquil·litat i distàncies curtes. Estàvem farts d'haver d'agafar tres metros per anar a veure un monument. 
Jo havia sentit a dir que Bratislava no era res especial, i que amb 2 hores l'havies vista. La veritat és que d'acord, Bratislava no és que ens deixés bocabadats, però sí que té un encant especial. A peu pots arribar a la majoria dels llocs fàcilment. Encara s'aprecia el llegat comunista, sobretot quan surts de l'estació de tren o quan contemples les vistes des del castell.










Aquest músic toca la fujara, un instrument típic de la regió Podpolana, on hi ha molts pastors. És una música molt relaxant. Li vam comprar el CD per regalar-li a l'Àngel. El noi ens va estar explicant que va actuar al Palau de la Música de Barcelona

1 comentari:

  1. Quina pena que les vacances s'acabin tan de pressa!!!
    Per cert, estic esperant el reportatge de l'últim dia a la muntanya de la bruixa...

    Ah,, perquè sé que era músic, però mirant la foto el teu acompanyant sembla un trabucaire, jajaja

    Petons, guapíssima

    ResponElimina