dilluns, 11 d’agost del 2014

Sopar vegà / Vegan dinner


Fa uns dies l'Alícia em va deixar un llibre de receptes veganes. Jo menjo carn, peix i ous, però el llibre em va cridar l'atenció pels plats tan creatius i saludables que proposa.
Avui, per fer el sopar he decidit inspirar-me en una recepta del llibre. Es diu "challenger-Frühstück" (Frühstück = esmorzar en alemany), però he pensat que també estaria bé menjar-lo a les 20h de la tarda.

La recepta original és un pèl diferent. Segons la meva adaptació, els ingredients són:

-1 moniato (sí, m'agraden molt^^). Cliqueu aquí per llegir la meva recepta de moniatos amb verdura.
-Cebetes tendres
-1 Ceba
-Tofu blanc (250 grams)
-Crema d'ametlles (l'he comprat a una botiga biològica i m'ha costat un ull de la cara, però estic contenta amb el resultat)
-Oli
-Aigua
-Sal i espècies

I els passos són ben senzills:

1- Pelar i tallar en capes fines el moniato. Untar-lo amb oli i sal i escalfar-lo 12'-15' al forn (250 graus)
2- Tallar la cebeta tendra en cercles i la ceba en trossos petits.
3- Posar oli a una paella i coure la ceba uns 2'
4-Afegir-hi el tofu i la crema d'ametlles barrejada amb aigua.
5-Afegir-hi el moniato
6-Afegir-hi sal i espècies
7- Adornar-ho amb la cebeta tendra

Es pot menjar sense res o acompanyat de pa, com un sandwich.

El llibre amb el qual m'he inspirat es diu "Vegan for fit" i l'autor és Attila Hildman. 
Proposa el repte d'estar 30 dies menjant vegà. Us el recomano, sigueu o no vegans. Ja tinc pensada la propera recepta que faré :)


-----------------



Some days ago Alícia lent me a Vegan cookbook. Although I do eat meat, fish and eggs, the book's creative and healthy recipes quickly drew my attention. 
Today I was inspired by one of these recipes and I decided to prepare it for dinner. The recipe's name is "Challenger-Frühstück" (Frühstück = breakfast in German), but I thought It would still be OK to eat it at 8 pm.

The original recipe from the book is slightly different. Following my adaptation, the ingredients are:

-1 sweet potato (yes, i love them ^^). Click here to check my first recipe with sweet potato and vegetables.
-Scallion (according to Google, it's called "Spring onion" in Britain :-O)
-1 onion
-White tofu (250 grams)
-Almond cream (I got it from a bio shop and it cost me a fortune, but I'm happy with the result)
-Olive oil
-Water
-Salt and spices

And the steps are really easy:

1- Peel and cut the sweet potato into thin slices. Blend it with olive oil and salt, and bake it during 12'-15' (250 grades)
2- Cut the scallion into thin rings and the onion into small pieces.
3- Put some olive oil on the pan and cook the onion about 2'.
4-Add the tofu and the almond cream mixed with water.
5-Add the sweet potato
6-Add some salt and spices.
7-Garnish it with the scallion. 

You can eat it just like that or together with some bread, like a sandwich. 
The book I got inspired by is called "Vegan for fit" and it's written by Attila Hildman.
It challenges you to eat Vegan during 30 days. I recommend it to you all, regardless if you are Vegan or not. I have already on my mind the next recipe I'm going to cook :)


2 comentaris:

  1. Eii, és veritat, no m'hi havia fixat mai. Tu sempre tan perfeccionista :-D
    Gràcies Nanet!!

    ResponElimina
  2. I pensar que quan comprava moniatos.... me'ls havia de menjar tots jo!!!!!

    A mi m'encanten!!!! Quan tornis a casa encara ens barallarem, perquè la Natàlia sent autèntica passió pels moniatos!!! I jo.... cada dia en menjaria!!! jejjejjeje

    Petonets

    ResponElimina